Gəncə Dövlət Universitetində “şou debat” oynanıldı.

Gəncə Dövlət Universitetində Gəncə Regional Debat Mərkəzi, GDU Tələbə Gənclər Təşkilatı və GDU Debat Klubunun birgə təşkilatçılığı ilə yeni mövsümün açılışı, həmçinin təcrübəli debatçıların iştirakı ilə “şou debat” oynanıldı

Tədbirdə Gəndə Regional Debat Mərkəzinin rəhbəri Nigar Ələsgərova çıxış edərək “Debat” proqramının üstünlükləri, Gəncə şəhərində regional mərkəzin 3 il ərzində həyata keçirdiyi tədbirlər və s. haqqında gənclərə məlumatlar verdi və GDU Debat Klubunun yeni rəhbər Elsevər Cabbarovu gənclərə təqdim etdi.Tədbir GDU Debat Klubunun fəaliyyətinə həsr olunmuş təqdimatla yekunlaşdı.
Qalib komandaya Azərbaycanda nömrə bir brend olan D`LARON Parfumery&Cosmeticsdən  hədiyyələr təqdim olunube56546ytg