Gəncə Dövlət Universitetinə qəbul olan abituriyentlərin nəzərinə!

Gəncə Dövlət Universitetinə (GDU) qəbul olan abituriyentləri təbrik edir, onlara gələcək təhsillərində müvəffəqiyyətlər arzulayırıq!

Abituriyentlər 28 avqust – 6 sentyabr (saat 18:00-dək) tarixlərində portal.edu.az platformasında qeydiyyatdan keçməli və yaradılmış kabinetə daxil olduqdan sonra təqdim edilən xidmətlər sırasında “Ali və orta ixtisas təhsili müəssisələrinə təhsilalan qeydiyyatı” xidmətini seçməlidirlər. Abituriyentlər qeydiyyat prosesi ilə bağlı məsələləri portal vasitəsilə dəqiqləşdirə bilərlər. Qeydiyyat mərhələsində universitetə gəlməyə ehtiyac yoxdur.

Müəyyən olunmuş müddətdə qeydiyyatdan keçməmək abituriyentin müvafiq ixtisasa yerləşdirilmədən imtina etməsi kimi qiymətləndiriləcək və onun qəbul haqqında əmri ali məktəbə göndərilməyəcək.

Aşağıda qeyd olunan sənədlər dərslər başlayanda GDU-ya təqdim edilməlidir.

1. Attestatın əsli (kollec və ya ali təhsil müəssisəsinin məzunları üçün həmin təhsil müəssisəsini bitirmələri haqqında diplom və ya arayış)

2. Şəxsiyyət vəsiqəsinin surəti

3. Rəsmi sənədlər üçün çəkilmiş 3×4 ölçüdə rəngli fotoşəkil (2 ədəd)

Qaynar xətt: 022-266-19-85, 022-266-76-07

Təhsil haqqını ödəmə üsulları

Təhsil haqqının “Milli Ön” ödəmə terminalı vasitəsilə ödənilməsi qaydası:

1. Əsas pəncərədən TƏHSİL bölməsini seçin;

2. Açılan pəncərədə Gəncə Dövlət Universiteti (GDU) seçin;

3. Ad, soyad, ata adı / FİN kod – Bu bölməyə tələbənin məlumatlarını doldurun- fakültə və qrup bölməsinə də tələbənin FİN kodunu yazıb İRƏLİ vurun;

4. Açılan pəncərədə TƏHSİL HAQQI bölməsi yaşıl olmaqla irəli vurun;

5. Açılan pəncərədə Ad soyad məlumatlarınız və universitetin adının düz olmasını yoxlayın;

6. Ödəyəcəyiniz məbləği daxil edin və irəli vurun.

Qəbzi portala yükləyin və mütləq əslini özünüzdə saxlayın!

Kapital Bank filiallarındakı terminal vasitəsilə ödənilmə qaydası Ödəmə ardıcıllığı:

1. Kapital Bank – bank xidmətini seçin;

2. Cari hesabın artırılması;

3. Hüquqi şəxslər;

4. FİN kod və universitet VÖEN-i daxil edin;

5. Gəncə filialı;

6. Hesab nömrəsi-(AZ73AIIB33070019442711898127) AZN;

7. Digər əsas;

8. Təyinat: Tələbənin FİN kodu;

9. Nağd ödəniş.

Qəbzi portala yükləyin və mütləq əslini özünüzdə saxlayın!

Aşağıda qeyd olunan sənədlər dərslər başlayanda GDU-ya təqdim edilməlidir.

2. Şəxsiyyət vəsiqəsinin surəti

3. Rəsmi sənədlər üçün çəkilmiş 3×4 ölçüdə rəngli fotoşəkil (2 ədəd)

Qaynar xətt: 022-266-19-85, 022-266-76-07

Təhsil haqqını ödəmə üsulları

Təhsil haqqının “Milli Ön” ödəmə terminalı vasitəsilə ödənilməsi qaydası:

1. Əsas pəncərədən TƏHSİL bölməsini seçin;

2. Açılan pəncərədə Gəncə Dövlət Universiteti (GDU) seçin;

4. Açılan pəncərədə TƏHSİL HAQQI bölməsi yaşıl olmaqla irəli vurun;

6. Ödəyəcəyiniz məbləği daxil edin və irəli vurun.

1. Kapital Bank – bank xidmətini seçin;

2. Cari hesabın artırılması;