AVROPA UNİVERSİTETİ İNSTİTUTU VƏ VİSEQRAD TƏQAÜD FONDU İLƏ TƏHSİLİNİZİ ARTIRMA İMKANI ƏLDƏ ETMƏYƏ TƏLƏSİN

Avropa Universiteti İnstitutu və Viseqrad Fondu Viseqrad Qrupu (V4) ölkələrinin (Çexiya, Macarıstan, Polşa, Slovakiya) universitetlərində təhsil almaq üçün magistratura və magistraturadan sonrası (post-master) dərəcələri üzrə təqaüdlərini təklif edir.

Tələbələr/tədqiqatçılar 4 semestrədək V4 ölkələrindəki hər hansı bir akkreditə olunmuş ali təhsil müəssisəsində təhsil/tədqiqat üçün müraciət edə bilərlər.

Təqaüddən 2500 avro təqaüdçüyə və 1500 avro qəbul edən təhsil müəssisəsinə verilir.

Müraciət üçün son tarix və təqaüd proqramı ilə bağlı bütün məlumatları aşağıda qeyd olunan sayt vasitəsi ilə əldə edə bilərsiniz:

Visegrad Scholarship Program