«VOLQA-АІ» data analitiklər üçün müsabiqəsi!

Təhsil müəssisənizin bakalavr pilləsinin  sonuncu kurs tələbələrini «VOLQA-АІ» data analitiklər üçün beynəlxalq müsabiqədə (bundan sonra Müsabiqə adlandırılacaq) iştirak etməyə dəvət edirik!

«VOLQA-lТ’202З» Beynəlxalq Rəqəmsal Olimpiadası çərçivəsində xüsusi müsabiqə keçirilir. Müsabiqə tapşırıqları  süni intellekt və məlumatların təhlili metodlarından istifadəni tələb edən real istehsal məsələləri əsasında hazırlanır. Olimpiada Rusiya Federasiyası Təhsil və Elm Nazirliyi və Ulyanovsk vilayəti hökumətinin dəstəyi ilə təşkil olunub. Müsabiqə haqqında ətraflı məlumat əlavə edilmiş təqdimatdadır.

«VOLQA-АІ» data analitiklər müsabiqəsi iki mərhələdə keçirilir: dərəcə (onlayn test), yekun (praktiki ev tapşırığı). İştirakçıların qeydiyyatı rəsmi internet saytında ünvan : ai.volga-it.org, seçmə və final mərhələləri 10 mart 2024-cü il tarixinədək davam edəcək. Bütün iştirakçılara rəqəmsal sertifikatlar, qaliblərə isə rəqəmsal diplomlar veriləcək.

Müsabiqənin qalibləri – qeyri-Rusiya Federasiyasının vətəndaşları üçün magistratura proqramlarında pulsuz təhsil almaq üçün kvota ayrılmışdır, ona uyğun olaraq onlar Ulyanovsk Dövlət Texniki Universitetinə daxil ola biləcəklər, Rusiya universitetlərinin qalibləri isə lisenziya alacaqlar. Ulyanovsk Dövlət Texniki Universitetində magistraturaya qəbul zamanı əlavə 10 bal əldə edəcəklər.

Əlaqələndirici şəxs: Dinara Ruslanovna Kadırova, Olimpiadanın Təşkilat Komitəsinin məsul katibi,

+7 (960) 370-53-54, ai@volga-it.org

Hörmətlə,